Inghetata de capsuni

de T I M E A in Dulciuri, 13 Mai 2012 | 3346 vizualizari

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de: -

  • 300 gr capsuni 
  • 300 ml lapte condensat (recomand lapte condensat indulcit, eu din pacate nu am avut) 
  • 200 ml frisca lichida neindulcita 
  • 2 linguri mari de miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Fructele spalate si curatate de codite se paseaza in blender.

Turnam intr-un bol laptele condensat si amestecam cu piureul de fructe.

Separat batem frisca spuma cu cele doua linguri de miere.

Amestecam usor cele doua compozitii si turnam in cutii cu capac pe care le dam la congelator cateva ore bune sau chiar peste noapte.

Aceasta inghetata a fost realizata cu putina inspiratie de la bucatarasii: Miha si Brandusa :)

Acum ca am vazut cat e de simplu sa fac inghetata acasa, cu siguranta nu ma voi mai opri toata vara :)).


Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni